Nikita, Meme, Sexy-brăileanca, Magda au interzis la OTV

Dan Diaconescu s-a supărat pe vedetele nerecunoscătoare pe care le-a lansat.

Dan Diaconescu s-a făcut "foc şi pară" pe cei pe care i-a lansat in televiziune. Astfel, patronul postului a decis ca toţi cei care îl denigrează pe el sau televiziunea sa să fie incluşi pe o adevărată “listă neagră”, ei primind “interzis” la OTV.

Tot scandalul a pornit după ce, pe un alt post de televiziune, Sexy-brăileanca şi Stelian Ogică s-au certat “la cuţite”, acuzându- se reciproc de maşinaţiuni diabolice pentru dobândirea celebrităţii, iar numele patronului OTV a fost pomenit în circumstanţe nu tocmai măgulitoare. Astfel, pe “lista neagră” a lui Dan Diaconescu şi-au făcut loc mai multe personaje, cunoscute ca “vedete OTV”. Printre acestea sunt Nikita, Magda Ciumac (care a susţinut că a fost obligată de cei de la OTV să mintă în apariţiile ei televizate), Sexy-brăileanca (care susţine că a pus la punct un plan diabolic împreună cu Ogică şi Diaconescu pentru a denigra un prezentator TV), Luis Lazarus şi fosta lui iubită, Meme, precum şi avocata Mariana Ştefan.

Ogică, la poliţie

Stelian Ogică şi Sexy-brăileanca s-au certat, luni seară, în plină stradă. Amândoi au fost conduşi din această cauză la Secţia 13 Poliţie din Capitală, unde au fost amendaţi: 200 de lei Ogică, 500 de lei Sexy-brăileanca.

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu


Click to close!