Cum poti asculta telefoanele altora

Filmele de spionaj cu agentul 007 au fost printre cele mai căutate pe piaţă, dar iată că, în urma descoperirilor tehnologice de ultimă generaţie, oricine se poate transforma acum într-un mic agent sau îşi poate asculta soţul, soţia sau îşi poate spiona angajaţii. Reporterii noştrii s-au interesat care sunt ultimele găselniţe în domeniu.

gsmCercetatori au descoperit curând un nou produs cu care puteţi deveni un  adevărat agent special 007. Vă prezentăm Spy Soft GSM - pentru NOKIA, SAMSUNG, LG, telefoane cu WM. SPY INTERCETOR GSM este un soft special destinat telefoanelor mobile de ultimă generaţie. Tehnologia SPY a făcut din acest tip de software cea mai puternică sursă de monitorizare a unui telefon mobil din orice punct de pe glob. Astfel, vă oferim soluţia pentru a transforma un telefon normal Nokia într-un adevărat dispozitiv de supraveghere High-End. Spre deosebire de alte telefoane sau softuri de acest gen, Spy Interceptor Software nu are nevoie de nicio conexiune internet a telefonului targhet şi nici nu necesită niciun fel de intervenţie hardware în telefon. Este soluţia ideala pentru: Depistarea partenerului infidel; Supravegherea copilului; Supravegherea partenerilor de afaceri; Monitorizarea angajaţilor. Concret, în orice moment telefonul ţintă, pe care vreţi să-l monitorizaţi (Target Phone), primeşte sau efectuează un apel, un SMS de avertizare va fi trimis către dumneavoastră. În SMS se spune direcţia apelului, dacă apelul este primit sau dat, precum şi numărul care a apelat sau care a fost apelat de către telefonul ţintă (TP). Din acest moment aveţi posibilitatea să apelaţi telefonul ţintă (TP) şi puteţi intercepta convorbirea. Telefonul ţintă va crea o conferinţă şi veţi putea asculta clar tot ce se vorbeşte în acea convorbire în ambele sensuri.
Cu anumite coduri telefonul ţintă vă trimite la cerere următoarele informatii :
Reţeaua: Vodafone, Orange, Cosmote;
LAC: 12345 ( local area code );
Cell ID: 1111( ID-ul bazei pe care este înregistrat în momentul respectiv);
Puterea semnalului: 62;
Localizarea: numele străzii.
REBOOT: Softul poate fi repornit în orice moment prin trimiterea unei comenzi predefinite
STATUS REPORT: Prin trimiterea unei comenzi “status” vă va veni un mesaj de informare care va conţine informaţii despre funcţionabilitatea softului în momentul respectiv şi despre opţiunile care sunt activate.
TEXT ALERT: Când este primit un apel sau este efectuat un apel se va trimite un mesaj de informare cu direcţia apelului (intrare sau ieşire) precum şi cu numărul de telefon care apelează TP-ul sau este apelat de către TP.
INTERCEPȚIA SMS: Orice mesaj expediat sau primit de către TP este automat copiat şi direcţionat şi către numărul dumneavoastră predefinit. Acest software şterge automat orice mesaj duplicat sau orice logare care s-a făcut în momentul acestor expediţii.
PHONE SPY: Formaţi numărul telefonului ţintă şi acesta va răspunde automat putând asculta ce se petrece în jurul lui fără a se modifica în niciun fel starea display-ului sau a luminilor. Telefonul arată ca şi cum ar fi în starea de stand by. Calitatea sunetului este ca şi cum pe telefonul țintă nu s-a apăsat tasta de finalizarea a convorbirii. Softul o să şteargă toate înregistrările din telefon ( cals records ) care se fac spre sau de către numărul predefinit, niciun indiciu nu va rămâne, dacă orice alt număr va apela acest telefon, se va comporta ca un telefon absolut normal. Pe scurt, cu acest software se pot face următoarele:
Interceptarea convorbirii (ascultare în timp real a telefonului)
Avertizare la pornirea sau schimbarea cartelei SIM
Localizarea
Reboot
Status report
Text report, rapoarte prin sms cu tot ce se face pe telefon
Intercepţia SMS
Phone spy
Opţiune autodistrugere (nu lasă nicio urmă).

Toate acestea într-un singur software, fără nicio modificare în telefon. Toate notificările şi apelurile se efectuează fără nicio modificare a stării de stand-by a telefonului (doar către numărul predefinit). Spy GSM Interceptor NU dăunează în niciun fel softului de bază al telefonului dumneavoastră.

Utilitatea telefonului spion - inteligent
Mobile Spy este ideal pentru monitorizarea oricărui tip de utilizator din telefonul inteligent. Software-ul nu este destinat a fi utilizat pe un telefon care nu vă aparţine.

Când cumpăraţi un iPhone Mobile Spy puteţi să fiţi siguri că veţi primi un top-ofthe-line de produse de software, servicii şi de asememea veţi primi sprijin. Iată ce include pachetul:
Instant Descarcă - Download imediat după ce îl comandaţi. Cerere de noi download-uri în orice moment
Pas-cu-pas Instrucţuni - ghid de instrucţuni detaliate pas cu pas.
Numele de utilizator personalizat - Veţi crea propriul nume de utilizator şi parola pentru contul dumneavoastră
Online Tech Support - Dacă aveţi nevoie de ajutor, acesta va fi oferit nelimitat 24/24 h online support.
Free Actualizări - Ca membru, veţi primi gratuit actualizări pentru software-ul în care acestea apar.
SniperSpy - Alegeţi un abonament anual şi de asemenea veţi primi SniperSpy pentru a monitoriza PC-ul.
Adevărul - În cele din urmă veţi afla adevărul despre ce se întâmplă pe telefonul inteligent

Telefoane compatibile: NOKIA: 3250, 5500, 5700, 6110, 6120, 6121, E50, E51, E60, E61, E61i, E62, E65, E70, N73, N76, N77, N80, N81, N82, N91, N95. Acest software funcţionează doar pe aceste modele. El se poate instala doar pe telefonul pentru care a fost emisă licenţa. Licenţa se emite pe baza IMEI-ului telefonului respectiv

Update

Download Mobile Spy 

2 Comentarii:

Dyvucs spunea...
15 aprilie 2009 la 01:24

se poate un schimb de linkuri ???
blogul meu e http://gatesti.blogspot.com astept rasp printr-un comentariu !

Anonim spunea...
28 iunie 2009 la 21:03

cat costa?

Trimiteți un comentariu


Click to close!